Kommee Kurki

Houhajärventie 194, 38250 Sastamala

Om campingen

Bekvämt och minnesvärt boende i en naturlig atmosfär på landsbygden i Sastamala i Pirkanmaa:

  • upplevelseboende i ett Tentsile-trätält i ett privat träboende i fågelsjöns magnifika ljudlandskap, 1-6 personer, pris 109-259 €/dag + sovsäckshyra 15 €/person (3 sovsäckar tillgängliga).
  • enkel, lekfullt inredd Satukurki-stuga för husdjur i utkanten av en trädgård, ett roligt alternativ till en campingstuga, max 4 personer + baby, 69 €/dag + linne 10 €/person
  • även tillgängligt året runt, högkvalitativt, husdjursvänligt husboende för familjer, cyklister och vandrare (min. 2 nätter), 100-150 €/dag + linne 10 €/person, 1-6 personer
  • husvagnsparkering för en husbil, egen eldplats, 25 €/natt
  • Kommee Kurki är ett regnbågsvänligt boende, en Welcome Cyclist-destination och en del av Visit Tampere's Choose More Responsibly-tjänst.
  • Alla våra boende- och campingtjänster hittar du här.
<!-- -->

Boenden

I närheten av campingen

Innergården är säker för barn, med en 200 meter lång uppfart och den sumpiga fågelsjön Hanhijärvi, som är hem för tranor och sångsvanar i mars och september, ett underbart ljudlandskap. I trädgården finns en liten sandlåda, en rutschkana som är lämplig för barn från ca 2 år, ett litet lekhus, gungor och en stor Acon-studsmatta.

Trädgården är perfekt för stjärnskådning, med inga ljusföroreningar förutom avlägsna ekon, och en fågelperspektivvy av Vintergatan över gården.

Det är ca 2,6 km till fots till fågeltornet vid Lake Central, eller 1,3 km från parkeringsplatsen vid Monako-banan. Vår rekommendation av badstrand är Kaalisaari i centrum av Sastamala. Citymarket, den närmaste livsmedelsbutiken, ligger 8,5 km bort.

Sastamala har många vandringsleder såsom Ritajärvi naturreservat och Pirunvuori-lederna. Det finns också flera fågelskådningsrutter. Det finns också ett hus för barn i centrum, och Sastamala har ett par boskapsgårdar. Det finns också gott om kulturutbud, inklusive Tyrvää Pappila-miljön och högkvalitativa galleri- och museifaciliteter. Se mer på visitsastamala.fi!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Gästerna välkomnas personligen och guidas till anläggningen. Samtidigt går vi igenom de faciliteter som ingår i boendet. Om du av någon anledning inte ser oss när du går in på gården, hittar du oss i det bruna tegelhuset.

Du kan boka eldskyddet och Satukurki-stugan utan linne eller hyra linne av oss (10 €/person). Du kan hyra 3 sovsäckar till trädkojan. Fråga efter frukost, det varierar beroende på typ av boende.

Under sommarsäsongen kan man boka bastu i den personliga Bedford-vagnbastun (30 €/1,5h).

Du hittar alla våra boende- och campingtjänster här.

Välkommen till oss!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

Mökki 15:00 lähtien, Tentsile-leiri 16:00 lähtien

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten