Ava Sol Ställplats

Ava 645, 861 94 Söråker

Om campingen

Välkommen till Ava Sol Ställplats, en nyetablerad campingplats belägen i Ava, Söråker strax utanför Sundsvall. Här erbjuds en unik möjlighet för husbilar, husvagnar och tält att njuta av en underbar campingupplevelse. Ava Sol Ställplats har nyligen öppnat och har redan blivit en populär destination för naturälskare och campingentusiaster.

På Ava Sol Ställplats finns det gott om platser att välja mellan, och varje plats erbjuder elektricitet för att säkerställa din komfort under vistelsen. Men det som verkligen gör denna plats speciell är den fantastiska utsikten över vattnet. Du kan vakna upp till soluppgången över det stilla vattnet och avsluta dagen med att titta på den målade himlen vid solnedgången. Det är en drömlik miljö för avkoppling och lugn.

Boenden

I närheten av campingen

Ava Sol Ställplats har förmånen att vara omgiven av en vacker och varierad natur. I närheten kan du utforska spännande vandringsleder som tar dig genom skogar, berg och dalar. Om du är intresserad av vattenaktiviteter, kan du ta en båttur eller fiska i närbelägna sjöar eller strömmar. Dessutom finns det närliggande sevärdheter och attraktioner, som historiska platser och museer, som ger dig möjlighet att lära dig mer om områdets kultur och historia. Missa heller inte staden sundsvall där allt från shopping till cafe finns tillgängligt.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkerställa en plats på Ava Sol Ställplats rekommenderas det att du bokar så snart som möjligt. Denna campingplats är populär och kan snabbt bli fullbokad, särskilt under högsäsongen. Det är också bra att veta att Ava Sol Ställplats erbjuder faciliteter som toalett och brygga för att göra din vistelse bekväm. En bit bort finns det även mataffärer och restauranger där du kan köpa mat och förnödenheter. Se fram emot en fantastisk campingupplevelse vid Ava Sol Ställplats och boka din vistelse redan idag!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten