Atlanten Camping

Dalaveien 22, 6511 Kristiansund

Beskrivning

Välkommen till Atlanten Turistsenter, en juvel i Kristiansund! Som ett familjeägt boende beläget nära Kristiansunds centrum är vi stolta över att hålla våra dörrar öppna året runt.

Oavsett om du föredrar komforten i ett motellrum, den hemtrevliga atmosfären i en lägenhet eller den autentiska campingupplevelsen, har vi något för alla.

Vår charmiga cafeteria, Campus Café, serverar frukost dagligen och middag kan ordnas efter överenskommelse. För de som behöver det har vi även en tvättstuga med tvätt-, tork- och strykmöjligheter.

Boenden

I närheten av anläggningen

Vårt läge kunde inte vara bättre! Bara ett stenkast bort hittar du Atlanterhavsbadet, Arena Nordvest, Atlanten Stadion och den vackra Folkeparken som erbjuder vandringsleder, utsiktsplatser, fiskeplatser, träningsredskap och en 18-håls frisbeegolfbana.

Känner du för en lugn promenad är en 2 km promenad genom Mellemværftet och småbåtshamnen i Vågen allt som skiljer dig från stadskärnan, fylld med köpcentrum, restauranger och barer.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att göra resan enklare stannar flygbussen och reguljärbussarna vid RV70, precis vid Atlanten Stadium. Om du letar efter mer äventyr rekommenderar vi en bil- eller cykeltur till den berömda Atlantvägen, speciellt vid dåligt väder för en extra spännande upplevelse! Sommartid erbjuder Grip och Gripruta fantastiska upplevelser för både unga och gamla.

Missa inte detta unika tillfälle att uppleva det bästa av Kristiansund. Boka din vistelse på Atlanten Camping nu!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15.00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten