Åsele Camping

Värdshusvägen 21, 91932 Åsele

Om campingen

Hej och välkomna till Åsele Camping! Åsele Camping ligger beläget på det vackraste av vis på stranden intill den magiska Ångermanälven i vårt härliga Västerbottens inland. Här bor ni fint i både stuga, tält, husbil eller husvagn.

Med lite tur får ni plats alldeles intill den fina älvstranden och kan då njuta av vacker natur och glimrande utsikter.

Vi erbjuder förutom stugboende och camping:

Coffeehouse Lizzyswellness - Njut av en härlig behandling/massage varma smörgåsar tvättmaskin och torktumlare Frukost service

Boenden

I närheten av campingen

När ni väl vill ta vägen bort från Åsele Camping så finns det självklart massvis annat att hitta på. Endast 2 km från anläggningen hittar ni de centrala delarna av Åsele där ni såklart hittar både affärer, systembolag, simhall, apotek, turistbyrå och mycket annat.

Gillar ni att fiska finns även här fina möjligheter att få sig ett napp. I samma anda hittar ni även fina jaktmarker och jaktguidning i området. Missa heller inte att testa på MTB cykling eller ta er en tur på äventyrsstigen.

För den golfspelande individen hittar ni även en 18 håls golfbana här.

Vill ni komma nära och framförallt lära er om naturen så hittar ni här även ett riktigt bushcraft företag som erbjuder kurser ute i naturen där ni får lära er allt om vildmark och överlevnadstekniker som härstammar från mångårig tradition i området. Fråga i receptionen så hjälper vi dig.

När vintern når Åsele kan ni såklart även boka flertalet vinteraktiviteter såsom slädhundsturer, skidåkning av olika slag, vinterfiske samt självklart skoterturer.

På sommaren kan ni också boka ATV turer. På Åsele camping finner ni även ett Wellness spa som drivs av en tredje part. Hit kan ni komma för att slappna av och bli ompysslade. Ni kan även klippa er, färga håret, få pedikyr och vaxning på ett och samma ställe. Missa heller inte att avnjuta en skön massage!

I mitten på juli varje år förvandlas Åsele till en stor marknad! Här trängs mer än 100 000 människor i de centralaste delarna av staden för att spana och handla från någon av de mer än 250 marknadshandlare som finns på plats. Glöm inte att boka ert boende i god tid då detta evenemang är otroligt populärt!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Notera att stugornas dusch och toaletter är avstängda vintertid. Ni är då välkomna att använda duscharna och toaletterna i servicehusen.

Campingplatser bokas direkt här online. Vill ni stå bredvid varandra skriv det som önskemål i bekräftselsen. Vi har ej plats bokning utan ni får välja bland tillgängliga platser vid incheckning.

Välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/06-30/09

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten