Arilds Vingård

Lilla vägen 71, 263 73 Nyhamnsläge

Beskrivning

Arilds vingård, som ligger i vackra Arild i Kullabygden, är en av de äldsta gårdarna i bygden som byggdes på 1700-talet. Här kan du njuta av en personlig upplevelse med mat, vin och boende, oavsett om det är för ett mindre eller större sällskap. Området runt Arilds vingård är omgivet av en fantastisk miljö och gården har en sydsluttning som i dag är hem till en vacker vinodling. De lokalt producerade råvarorna serveras på restaurangen, och transporteras så kort sträcka som möjligt. Vinet, som är producerat på gården, är naturligtvis också tillgängligt, och du har möjlighet att delta i vinprovning och en rundtur i vingården för att få en djupare förståelse för vinproduktionen och hur olika smaker utvecklas. Arilds vingård erbjuder också olika boendealternativ, inklusive Glamping där du kan bo mitt i vinfältet i tält.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

I närheten av Arilds vingård finns det många natursköna områden att utforska, såsom Kullabergs naturreservat med sina dramatiska klippor och vandringsleder längs havet. Den charmiga fiskebyn Arild erbjuder också pittoreska gränder och fina restauranger som serverar lokala råvaror. För den som är intresserad av kultur och historia finns det flera gamla slott och herresäten i området, såsom Sofiero slott och Krapperups slott. Det finns också flera möjligheter att njuta av havet, antingen genom att ta en båttur eller en badtur på någon av de vackra sandstränderna i närheten.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Öppettider mellan aptil och oktober.

Eldningsförbud och rökförbud på Glampingen

Glampingreglerna säger att det ska vara tyst mellan 23.00 - 07.00

I närheten av tältområdet finns det toaletter och en dusch som är utomhus. Du behöver inte ta med dig handdukar, eftersom de ingår. Frukost ingår men vi erbjuder ocksålunch och middag i vår restaurang. Tänk på att restaurangens öppettider kan variera beroende på vilken tid på året du besöker oss.

Välkomna!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

16.00

Check-ut:

11.00

Campingar i närheten