Arctic FjordCamp

Om campingen

Välkommen till Arctic Fjordcamp! Perfekt beläget på 70°N.

Vi erbjuder boende på en av världens mest idealiska platser för Aurora-visning, midnattssol, fiske, jakt, vandring, cykling och vintersporter. Perfekt för både snabba vistelser eller längre semester.För ett bra pris för en längre vistelse, vänligen kontakta oss. Plats för husbilar/husbilar finns året runt.

Boenden

I närheten av campingen

Vi har ett bekvämt läge precis vid E6:an, halvvägs mellan Tromsø och Nordkapp. Lägret ligger bland djupa fjordar och höga berg, 800 meter från E6-avfarten. En timmes bilresa från flygplatsen i Alta, och cirka 4,5 timmar från Tromsø. Lägret ligger i ett mycket lugnt område med massor av vilda djur där det inte är ovanligt att se delfiner, örnar, späckhuggare, kaniner och rävar. Skidåkning rekommenderas mars - maj. Norrskensobservationer oktober - början av april.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Arctic Fjordcamp ligger i Burfjord i Troms och Finnmark och erbjuder boende med gratis Wi-Fi och gratis privat parkering. Campingen har en solterrass. Det finns en trädgård med grill på boendet och du kan vandra och åka skidor i närheten. Närmaste flygplats är Hasviks flygplats, som ligger 53 km från Arctic Fjordcamp. Flygplatstransfer erbjuds mot en extra kostnad.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten