Åmsele Camping

Byavägen 122, 922 75 Åmsele

Beskrivning

Varmt välkomna till Åmsele camping! Åmsele camping ligger naturskönt nära den fina Vindelälven och Åman i Västerbotten. Här njuter ni av fin natur i form av vackra skogsområden, härliga bad och fiskevatten och ett norrländskt lugn.

På Åmsele camping bor ni säkert i både husvagn, husbil, tält och stuga. alla är välkomna! Åmsele camping är en sommarcamping som för det mesta håller öppet från mitten på maj till slutet av september.

I servicehuset hittar ni WC och dusch samt en tvättmaskin. Ni hittar även ett fint kök med stor matsal där man kan sitta och avnjuta sina hemlagade måltider.

Utöver de fina omgivningarna finns här även grillplatser, minigolf och en tennisbana.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Inte alls långt ifrån Åmsele camping hittar ni de finaste av fiskevatten. Åmans FVO är ett av de större sjösystemen här uppe där både gädda och abborre finns i mängder. Lättast är att ni tar er med bil till någon av de alla sjöarna som ingår inom detta fiske nätverk.

Vill man Fiska på de allra lokalaste platserna jämte campingen så kan ni ta en promenad längs med vindelälven eller varför inte upp till Noret där ni har chansen att fiska i ett strömmande vatten. I dessa vatten hittar ni istället lite ädlare fiskar såsom harr. Fiskekort kan ni köpa både via telefon och online!

Vill man ta en sväng på sjön erbjuds det även kanotuthyrning i närområdet till campingen. att paddla kanot är ett härligt sätt att finna lugnet och samtidigt bli ett med naturen. Testa en timma eller varför inte gör en heldagsaktivitet av det. Välj mellan att paddla på de olika kanotleder Åman eller Vindelälven.

För den lite mer äventyrslystna så finns även forspaddling i närområdet. Detta utförs med kajak och låter er utmanas med både fart och fläkt. Gillar man detta så är Åmsele den perfekta startpunkten. Missa heller inte att vandra längs den magiska isälvsleden. Ni kan såklart starta detta äventyr vid Åmsele camping.

I närområdet hittar ni också en del matställen såsom:

  • Wildriver - Upplev god mat alldeles intill de brusande forsarna (Öppnar i slutet på maj).
  • Cafeét Kryddgrovan hittar ni i Mårdsele vilket också har öppet vintertid!
  • Missa heller inte Åmbacken, ett mysigt lunchställe som har öppet året runt!
Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Åmsele camping håller öppet under sommarmånaderna (Mitten på maj till slutet av september).

Varmt välkomna till oss på Åmsele Camping!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten