Ähtäri Zoo Camping

Karhunkierros 229, 63700 Ähtäri

Om campingen

Ähtäri Zoo är den äldsta ekologiska djurparken i Finland och erbjuder glädje och insikt med djur. Välkommen till naturens underbara värld!

Ähtäri Zoo är särskilt känt för pandor och björnar, men här finns också många andra spännande arter från Skandinavien och Asien. Den naturliga miljön i djurparken är hem för mer än 50 olika djurarter, inklusive vargar, vargar, lodjur och de mycket hotade små pandorna, snöleoparderna och tachydermerna.

Djurparkens lättvandrade stig slingrar sig genom vackra naturomgivningar. Längs vägen finns lekplatser för barn och trevliga rastplatser där man kan stanna till för en bit mat och en korv. Det finns också kaféer längs vägen, till exempel Kaakkolampi sommarkafé, kaféskeppet Lokki och Farmcaféet.

I Pandahuset finns inte bara Lum och Pyry's, utan även ett elegant Deli&Café som säljer pandaprodukter. Djurparkens egen butik säljer souvenirer.

Ähtäri Zoo Livestock Farm presenterar livet och djuren på gården.

Boenden

I närheten av campingen

Hotell Mesikämmen ligger bara några minuter från djurparkens portar. Ähtäri Zoo Camping erbjuder camping på den vackra stranden i Hankavesi, ett stenkast från ingången till djurparken. På campingen finns stugor och större älgstugor som kan användas året runt.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Tervetuloa!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00 - 20:00, Sisäänkirjautuminen Hotelli Mesikämmenen vastaanotosta

Check-ut:

15:00 mennessä

Campingar i närheten