Agnäs Stugby

AGNÄS 169, 916 91 Bjurholm

Beskrivning

Ett stenkast från Agnäsbacken, Öreälv och Klangvägen ligger natursköna Agnäs Stugby. Här finns 6 mysiga stugor och ställplatser med eller utan el till förfogande. I varje stuga finns fyra bäddar i varje stuga och alla stugor är utrustade för självhushåll.

Här finns också en konferenslokal med plats för upp till 30st sittande gäster och möjlighet att hyra bastu.

Boenden

I närheten av anläggningen

På Agnäs Stugby finns det mängder av aktiviteter. Beroende på säsong finner ni allt ifrån fiske, golfbana eller högklassig vintersport här.

Området kring stugbyn bjuder inte bara på natursköna vyer utan i närområdet finner ni även vackra kyrkor och mysiga hembygsgårdar att besöka.

Vintertid finns det en restaurang vid Agnäsbacken. Bastu och relaxavdelning finns tillgängligt i servicehuset och kan hyras för 150kr/h.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Agnäs Stugby har öppet året runt och tillgång till trådlöst internet finns i hela området. Barnstol och resesäng finns tillgängligt att hyra utan kostnad. Sänglinne finns att hyra för 80kr/set.

Vår gård ligger 500 meter bort och det är där ni hämtar era nycklar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att få tips på utflyktsmål.

Vi önskar er varmt välkommna hit!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten