Åbytravet

Idrottsvägen 4, 431 62 Mölndal

Om campingen

i det charmiga området Åby erbjuder vi en ställplats med 40 platser som är öppet året om.

Vår ställplats är perfekt belägen i närheten av spännande aktiviteter och sevärdheter. Oavsett om du är intresserad av sport, natur eller kultur, finns det något för alla i närheten. Ta en kort promenad till Åby Arena, där du kan besöka Åbytravet för spännande hästkapplöpningar eller spela padel på Sveriges största padelanläggning, Every Padel.

För fotbollsälskare finns det flera planer att utforska och om du gillar äventyr kan du ta en simtur i det helt nya Åbybadet, som erbjuder spännande vattenaktiviteter för hela familjen.

Boenden

I närheten av campingen

Åby Stora Ställplats är omgivet av en mångfald av sevärdheter och aktiviteter. Inom gångavstånd hittar du Åby Arena med sin dynamiska atmosfär och ett brett utbud av restauranger. För den naturälskande resenären erbjuder Mölndals innerstad vackra parker och grönområden att utforska. För en dagsutflykt rekommenderar vi ett besök i centrala Göteborg, bara 7 kilometer bort, där du kan uppleva en rik kultur, shopping och nöjesliv.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Ange REG nummer vid bokning i kassan!

Ställplatsen har inga faciliteter förutom container för sopsortering.

Åby travet har alltid öppet så check-in dygnet runt.

Vi rekommenderar att du bokar i förväg för att säkerställa tillgänglighet, då vår populära ställplats ofta snabbt blir fullbokad. Närmaste busshållplats ligger bara 100 meter bort och erbjuder bekväma förbindelser till både Göteborg och Mölndals station.

Ställ upp på markerad plats för Campcations kunder.

Välkomna till Åbytravet!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten