A6 Golfklubb

Centralvägen 37, 553 05 Jönköping

Om campingen

A6 Golfklubb erbjuder 12 härliga ställplatser för husvagn och husbil. Som gäst har ni givetvis tillgång till våra omklädningsrum och duschar om så önskar.

A6 Golfklubbs ställplatser är belägna i den vackra omgivningen av Jönköping och erbjuder en perfekt plats för den som vill njuta av naturen och golfspel samtidigt. Ställplatserna ligger precis vid golfbanan, så du kan enkelt komma till greenen på bara några minuter.

På A6 Golfklubbs ställplatser finns det möjlighet att ställa sin husvagn eller husbil. Alla platser har tillgång till el, vatten och avlopp. Det finns även gemensamma duschar och toaletter att använda.

På A6 Golfklubbs ställplatser finns det också många olika aktiviteter att välja mellan. Du kan till exempel spela golf på den vackra 18-hålsbanan, eller ta en promenad i den vackra naturen runt omkring. Om du vill uppleva lite mer av Jönköping finns det också många olika sevärdheter att besöka. Du kan till exempel besöka Gränna, som är känt för sina polkagrisar, eller ta en tur till Vättern, som är Sveriges näst största sjö.

Så om du letar efter en avslappnande campingsemester med möjlighet att spela golf, så är A6 Golfklubbs ställplatser definitivt ett bra val. Här kan du njuta av den vackra naturen och golfspel, samtidigt som du har tillgång till många olika aktiviteter och bekvämligheter.

Boenden

I närheten av campingen

Området kring A6 Golfklubb bjuder på härliga vandringsvägar, cykelstigar och mycket mer. Härifrån har ni nära till hela Jönköping. Golfområdet erbjuder en 18-hålsslinga, en 9-hålsslinga en 6- hålsslinga korthål, restaurang, golfshop. och ett väl tilltaget träningsområde. Som gäst har ni även tillgång till båda elskåp och en grillplats. Naturområde med vandringsvägar, cykelstigar och mycket mer väntar på dig när du parkerat här uppe på A6 området.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi önskar er varmt välkomna till oss på A6 Golfklubb!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten