logo
search
calendar

Copyright © 2022 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

vannas-bad-och-camping
vannas-bad-och-camping
vannas-bad-och-camping
Visa fler bilder
1/4
vannas-bad-och-camping
2/4
vannas-bad-och-camping
3/4
vannas-bad-och-camping
4/4
vannas-bad-och-camping

Vännäs bad och camping

caravanSpot
Campingtomt
tent
Tält

Vännäs Bad & Camping är en familjevänliga camping mitt i Umeå-regionen, ett perfekt alternativ för dig som söker lugn och ro, men också vill känna stadspulsen och ta del av alla dess möjligheter. Campingen ligger precis bredvid en av Norrlands största tempererade badanläggningar. Här finns det två stora bassänger en plaskdamm med vattenlek för barn och en fartfylld vattenrutschbana. Som gäst har du självklart gratis inträde till allt detta.

På campingen finns det 70 unika campingtomter och 14 vackra tältplatser beroende på hur du reser. Vill du hellre bo i en stuga finns det totalt 15 stugor att välja på. De nio första stugorna har 4 bäddar och är utrustade med kuddar och täcken till samtliga bäddar. Utöver det finns en standardköksutrustning, kokplatta, kylskåp och en toalett. Utöver det finns det två stugor med 4 bäddar som har möjlighet till en extrasäng. Stugorna är fördelade med två sovrum med kuddar och täcken till samtliga sängar. I dessa stugor hittar du kylskåp, mikrovågsugn, köksutrustning, kokplatta, toalett, dusch, tv och en härlig möblerad uteplats med utsikt över området. Stuga 14–15 har 4 bäddar med en bäddsoffa som kan bli två extra sängar. Dessa stugor är utrustade som dom andra två stugorna. De två sista stugorna har utöver detta ett stort allrum med möjlighet till en extrasäng.

I servicehuset finner ni ett flertal toaletter och duschar, skötrum för spädbarn. Behöver ni tvätta under resans gång har ni en tvättmaskin och torktumlare som ni kan använda.

I närheten av campingen
Bra att veta
Faciliteter på campingen
batuthyrningBåtuthyrning
cafeCafé
duschDusch
elEL
foretagsboendeFöretagsboende
sasongscampingErbj Säsongscamping
farskvattenFärskvatten
grillplatsGrillplats
handikappvanligtHandikappvänligt
Visa alla
Visa alla 33 faciliteter
I närheten av campingen
poolPool
minigolfMini-golf
motionsslingaMotionsslinga
cafeCafé
kanotuthyrningKanotuthyrning
vandringsledVandringsled
Bra att veta
Regler
Incheckning:
Från 15:00
Utcheckning:
12:00
Öppet:
1/1/2022 till 31/12/2022
Fullservice:
14/6/2022 till 23/8/2022
Plats
Fritidsvägen 15911 30Vännäs
Loading...