logo
search
calendar

Copyright © 2022 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

nasets-marcusgard
nasets-marcusgard
nasets-marcusgard
Visa fler bilder
1/11
nasets-marcusgard
2/11
nasets-marcusgard
3/11
nasets-marcusgard
4/11
nasets-marcusgard
5/11
nasets-marcusgard
6/11
nasets-marcusgard
7/11
nasets-marcusgard
8/11
nasets-marcusgard
9/11
nasets-marcusgard
10/11
nasets-marcusgard
11/11
nasets-marcusgard

Näsets Marcusgård

glamping
Glamping

Näsets Marcusgård kombinerar avslappning, rekreation och natur med hög standard och bekvämlighet. På denna glamping-anläggning sover ni både bekvämt och stressfritt. Letar ni efter ett exklusivt boende som sticker ut från det vanliga så har ni kommit helt rätt! Här hittar ni boenden byggda med naturen och designen i åtanke. Näsets Marcusgård storsäljare heter Supermåne och Oddisöga. Dessa är två fantasifulla och väldesignade skogskojor som ni kan bo i året om. Varje årstid har sin egen charm, färger, dofter och ljud på Näsets Marcusgård. Alla boenden har golvvärme och kamin vilket höjer mysfaktorn, speciellt under vintermånaderna.

Näsets Marcusgård ligger mitt i vackra Dalarna och närmare bestämt i Furudal. Denna vackra gård var från början en bondgård som en viss Markus Eriksson fick ta över från sina föräldrar i början av 1900-talet. Gården var på den tiden byns centrum vilket gjorde den till en livlig plats. Med nya ägare så är nu Näsets Marcusgård - 2.0 här med konceptet “Att tillbringa natten i skogen”. Här får ni en naturnära upplevelse utöver det vanliga.

Näsets Marcusgård tillsammans med Campcation erbjuder två boenden, Supermåne & Oddis öga. I boendet Supermåne bor du i en stor röd “måne” som hänger svävande mellan träden med hjälp av stålvajrar. Ni njuter av naturen på inte mindre än 3 meters höjd och har om ni har tur chansen att se älgar beta alldeles under er. När natten kommer så har du ett stort kupolfönster riktat rakt upp mot stjärnhimlen där du också har chansen med lite tur att se norrskenet. Här får det plats 2 personer + ett yngre barn, Sängkläder och handdukar ingår. Frukost ingår, men middagen får ni stå för själva. Det finns möjligheter till matlagning 5 minuter från boendet. Här hittar ni också toaletter och duschar samt ett vardagsrum med WiFi.

Det andra glamping-boendet som erbjuds på Näsets Marcusgård är “Oddis öga” som är inspirerat av ren och skär rymddesign. Detta boende är även det placerat i skogen uppe på en kulle med flertalet höga tallar som närmsta grannar. Här kan ni bo upp till 4 personer. Handdukar och sängkläder ingår, samt frukost medan middag lagas själv endast 5 min bort från boendet.

Njut av unika boenden i en magisk natur på Näsets Marcusgård!

I närheten av campingen
Bra att veta
Faciliteter på campingen
duschDusch
elEL
familjeduschFamiljedusch WC
farskvattenFärskvatten
frukostserveringFruskostservering
gravattenGråvatten
grillplatsGrillplats
kaffebryggareKaffebryggare
kitchenKök
Visa alla
Visa alla 23 faciliteter
I närheten av campingen
motionsslingaMotionsslinga
vandringsledVandringsled
Bra att veta
Regler
Incheckning:
16:00
Utcheckning:
11:00
Öppet:
1/1/2022 till 31/12/2022
Fullservice:
Plats
Näset Timmervägen 28790 70Furudal
Loading...