logo
search
calendar

Copyright © 2022 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

movanta-camping
movanta-camping
movanta-camping
Visa fler bilder
1/12
movanta-camping
2/12
movanta-camping
3/12
movanta-camping
4/12
movanta-camping
5/12
movanta-camping
6/12
movanta-camping
7/12
movanta-camping
8/12
movanta-camping
9/12
movanta-camping
10/12
movanta-camping
11/12
movanta-camping
12/12
movanta-camping

Movänta Camping

tent
Tält
cottage
Stuga
caravanSpot
Campingtomt

Varmt välkomna till Movänta Camping!

På Movänta Camping skapar ni de finaste av sommarminnen. Oavsett om ni är här för bara någon dag eller under en längre period så erbjuder campingen något för alla. Campingen har som kvalitetsmål att alla gäster ska lämna med känslan att de vill komma tillbaka.

På Movänta Camping kan du antingen tillbringa din vistelse på en av de fina campingtomterna där de flesta har sjöutsikt, eller varför inte testa en av campingstugorna som finns i olika storlekar. I hjärtat av naturens underverk finner ni denna pärla med angränsning till stora fina skogsområden dit man lätt tar sig via fot eller varför inte med en cykel? Här kan ni tillbringa en heldag med familjen och njuta av naturens skördar såsom bär och svamp beroende på säsong.

På Movänta camping finns det mycket att göra. Anläggningen erbjuder uthyrning av roddbåtar och kanoter för den sportfiskande individen. Bada precis intill Försjöns strand där de finaste av bryggor kan nyttjas. Det finns även stadiga handikapp ramper. Här har alla möjlighet till bad! För de som inte vill bada så har Movänta camping också en välutrustad lekpark som ligger i direkt anslutning till badplatsen. Är ni ute efter lek värdigt alla i familjen då går ni till Minigolfbanan. Både klubbor och bollar finns för uthyrning i receptionen. Det finns även 7 stycken boulebanor, ca 500 m gångsträcka från Movänta camping. För fiske i Försjön och närliggande sjöar så hittar du såklart fiskekort att köpa i receptionen på campingen.

Movänta camping är campingen för hela familjen där man sammanlagt har 88 campingtomter, 84 av dessa är utrustade med el. De flesta tomterna ligger nära något av de två servicehusen där alla möjliga faciliteter utlovas. Här finns fullt utrustat kök, duschar, skötrum, toaletter, handikapptoaletter, torktumlare och tvätt, latrintömning (lösa tankar) samt tömningsstation för erat gråvatten. Friheten, Naturen, äventyren och gemenskapen. Ord som alla beskriver campinglivet hos Movänta camping.

I närheten av campingen
Bra att veta
Faciliteter på campingen
batuthyrningBåtuthyrning
cafeCafé
duschDusch
elEL
foretagsboendeFöretagsboende
sasongscampingErbj Säsongscamping
farskvattenFärskvatten
gravattenGråvatten
grillplatsGrillplats
Visa alla
Visa alla 37 faciliteter
I närheten av campingen
minigolfMini-golf
motionsslingaMotionsslinga
cafeCafé
kanotuthyrningKanotuthyrning
sportfiskeSportfiske
vandringsledVandringsled
Bra att veta
Regler
Incheckning:
15:00
Utcheckning:
12:00
Öppet:
1/1/2022 till 31/12/2022
Fullservice:
29/6/2022 till 23/8/2022
Plats
Badvägen 4575 92Hult
Loading...