logo
search
calendar

Copyright © 2022 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

ekogarden
ekogarden
ekogarden
Visa fler bilder
1/4
ekogarden
2/4
ekogarden
3/4
ekogarden
4/4
ekogarden

Ekogården

tent
Tält
stopover
Ställplats

Ekogården eller Ekogårdens ställplats, är som namnet antyder en ekologisk gård. Här mitt på finaste Österlen kan du avnjuta flertalet turistaktiviteter och det bästa som svensk sommar har att erbjuda. En vistelse på Ekogården är natur- och jordnära utan att för den delen tumma på bekvämligheter. På området hittar ni fina torrtoaletter, duschar, öppen spis, lekplats, tvättmöjligheter, elstolpar och Wifi.

Hit välkomnas ni av en familjär atmosfär där både snälla hundar och katter lever i en lantlig anda på gården som har drivits i ekologisk regi sedan 1996. Bo i husvagn, husbil eller varför inte slå upp ett tält och bli ett med naturen, på Ekogården finns det plats för alla. Gården är öppen under sommarsäsongen och erbjuder då hemmagjord äppeljuice som får många att vilja komma tillbaka till gården. Vill ni prova på att göra egen, går det bra att köpa äpplen direkt på gården. Önskar ni upptäcka närområdet, finns det cyklar och kanoter till uthyrning.

Ekogårdens ställplats erbjuder uppställningsplatser för alla, både för långa och korta perioder. Allt ifrån tömning av latrin, påfyllning av färskvatten, samt tillgång till ström för både ekipaget och den som kör elbil, finns att tillgå.

Upplev Österlen på nära håll på mysiga Ekogården! Ni hittar denna lilla pärla mitt emellan havet och Gyllebosjön, alldeles intill välkända Mandelmanns gård.

I närheten av campingen
Bra att veta
Faciliteter på campingen
batuthyrningBåtuthyrning
cykeluthyrningCykeluthyrning
duschDusch
elEL
farskvattenFärskvatten
grillplatsGrillplats
hundarvalkomnaDjurvänligt
latrintomningLatrintömning
parkeringParkering
Visa alla
Visa alla 16 faciliteter
I närheten av campingen
cykeluthyrningCykeluthyrning
batuthyrningBåtuthyrning
Bra att veta
Regler
Incheckning:
15:00
Utcheckning:
11:00
Öppet:
1/5/2022 till 30/9/2022 & 1/5/2023 till 30/9/2023
Fullservice:
15/6/2022 till 15/8/2022
Plats
Skräddaröd 126, Bassarydsvägen 27272 97Gärnsnäs
Loading...