logo
search
calendar

Copyright © 2022 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

burea-camping
burea-camping
burea-camping
Visa fler bilder
1/5
burea-camping
2/5
burea-camping
3/5
burea-camping
4/5
burea-camping
5/5
burea-camping

Bureå Camping

caravanSpot
Campingtomt
tent
Tält

Välkomna till Bureå Camping! Familjecampingen som ligger fint belägen alldeles intill Kvarnforsen ca 18 km söder om Skellefteå intill E4:an. Bureå camping har tilldelats 3 stjärnor och ligger mitt i naturen vid Bureälven. Här erbjuds boende i campingstugor, 48 elplatser för husvagn/husbil samt de fina tältplatserna. Om inte detta vore nog så erbjuder även Bureå camping ett specialboende på en flotte vid havet och fina Björkön.

Bureå camping har sen ett par år tillbaka drivits av ingen mindre än Hans Brettschneider som även kan titulera sig som vinnare av Robinson 2010. Hans har även deltagit i TV program som Genikampen.

På Bureå Camping finner man alla faciliteter som behövs för att ha en trevlig vistelse med både vänner och familj. Sällskapsrum med kök, tvättstuga, turistinfo, ett välkänt LEGO museum där man får bygga hur mycket LEGO man vill, cykeluthyrning, kajakuthyrning, stå-upp paddling, fiske och mycket mera.

Bureå camping är som sagt inte bara en camping utan hyser även Sveriges största LEGO-utställning. Här finner man både de mest klassiska legobyggena och även helt egenbyggda modeller (MOC) som är byggda av några av Sveriges allra bästa LEGObyggare. I denna LEGOverkstad finns alla möjligheter för LEGObygge där man antingen kan bygga helt fritt eller efter en ritning. Du finner även en välsorterad LEGO-butik som har ett brett sortiment LEGO till överkomliga priser. Som boende gäst på Bureå camping så har man alltid fri entré till LEGO museet.

I närheten av campingen
Bra att veta
Faciliteter på campingen
bastuBastu
batuthyrningBåtuthyrning
cafeCafé
cykeluthyrningCykeluthyrning
duschDusch
elEL
foretagsboendeFöretagsboende
sasongscampingErbj Säsongscamping
familjeduschFamiljedusch WC
Visa alla
Visa alla 41 faciliteter
I närheten av campingen
cykeluthyrningCykeluthyrning
minigolfMini-golf
motionsslingaMotionsslinga
cafeCafé
kanotuthyrningKanotuthyrning
sportfiskeSportfiske
Bra att veta
Regler
Incheckning:
12:00
Utcheckning:
12:00
Öppet:
1/5/2022 till 31/10/2022 & 1/5/2023 till 31/10/2023
Fullservice:
18/6/2022 till 8/8/2022
Plats
Jägargatan 34930 15Bureå
Loading...