logo
search
calendar

Copyright © 2022 av Scandinavian Camping Group AB, Org.Nr: 556867-9129

are-camping
are-camping
are-camping
Visa fler bilder
1/7
are-camping
2/7
are-camping
3/7
are-camping
4/7
are-camping
5/7
are-camping
6/7
are-camping
7/7
are-camping

Åre Camping

tent
Tält
cottage
Stuga
caravanSpot
Campingtomt

Åre Camping är platsen för dig som söker en lugn och avkopplad semester i en av Sveriges mest kända naturmiljöer. Med utsikt över Åreskutan, gångavstånd till Jämtlandsfjällen och upplevelser i Sveriges äventyrligaste by Åre, är denna anläggning ett självklart val för turister från hela Europa år efter år. Åre Camping har 70 campingtomter och fantastiska tältområden. På Åre Camping finns även fem stugor. 

Campingstugorna för två personer är utrustade med med två enkelsängar i våningssäng (täcke och kudde finns), kök med kokplatta, kylskåp, vattenkokare och köksredskap. Utöver detta är stugorna utrustade med bord och stolar. Dusch, toalett, kök och matrum finns i de gemensamma serviceutrymmena i servicehuset. 

Campingstugorna för fyra personer har alla sin egen prägel och charm. Gemensamt för dessa stugor är att det finns ett litet mindre rum med en våningssäng (täcke och kudde finns) och matbord med stolar i sällskapsrummet. Köket som är ett trinettkök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp, en dunk med vatten och enklare köksredskap. Tillgång till dusch, toalett, kök och matrum finns i de gemensamma serviceutrymmena.

De nyrenoverade servicehusen erbjuder tillgång till dusch, toalett, kök och matrum. I köken finns det kokplatta, kylskåp, vattenkokare och köksredskap.

Vintertid finns endast ett fyrtiotal platser med el tillgängliga för bokning. Dessa är alltid eftertraktade då läget till skoterleden är alldeles utmärkt.

I närheten av campingen
Bra att veta
Faciliteter på campingen
cafeCafé
duschDusch
elEL
sasongscampingErbj Säsongscamping
familjeduschFamiljedusch WC
farskvattenFärskvatten
grillplatsGrillplats
handikappvanligtHandikappvänligt
hjartstartareHjärtstartare
Visa alla
Visa alla 35 faciliteter
I närheten av campingen
motionsslingaMotionsslinga
cafeCafé
kanotuthyrningKanotuthyrning
spaSpa
vandringsledVandringsled
Bra att veta
Regler
Incheckning:
15:00
Utcheckning:
12:00
Öppet:
1/1/2022 till 31/12/2022
Fullservice:
1/1/2022 till 31/12/2022
Plats
Såå 392830 13Åre
Loading...