LÄS MER OM CAMPCATION

Bodens camping
card
“Vi är en generation som sett hela världen, men inte vår egen bakgård.”
Johanna Raga Waronen,
VD Campcation
Vad är Campcation?

Campcation är nordens snabbast växande bokningssida för campingplatser och ställplatser. Här hittar du information om möjliga resmål, närliggande sevärdheter.

Hos oss hittar ni lokala guldkorn såväl välkända campingar och vi erbjuder boenden i alltifrån tält, ställplatser och campingtomter till stugor och glamping. Dessutom erbjuds support dygnet runt, för gäster såväl som våra fantastiska partners.

På Campcation.se kan du enkelt och säkert planera, boka och betala din nästa campingsemester.

Vår resa

Campcation grundades i Stockholm 2020, med målet att bli det självklara valet för bokning och inspiration av nordisk camping.

Genom att digitalisera campingbranschen och göra det enklare för människor att boka sin campingsemester online, sammankopplar vi resenärer med minnesvärda ögonblick. Samtidigt vill vi främja camping i Sverige genom att erbjuda en digital marknadsplats där campingar, oavsett storlek, har möjlighet att nå ut till en bredare publik.

Kort om Campcation

400+
Anslutna campingar
5000+
Olika boendetyper
100%
Rikstäckande

Mer om Campcation

Campcation består i dag av elva eldsjälar som brinner för att göra Campcation så bra om möjlligt. Vi är ett gäng bästa vänner och ser oss som en familj.
thomas
PRESS & MEDIA
youssef
FRÅGOR & SVAR
rinck
KONTAKTA OSS
shane
SAMARBETA MED OSS